Άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Κοινωνικός τουρισμός 2022» του ΟΑΕΔ που θα «τρέξει» κατά την περίοδο 1η Αυγούστου 2022 – 31 Ιουλίου 2023.

Οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβληθούν έως τις 23 Ιουνίου και ώρα 14:00 μέσω του συνδέσμoυ www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/koinonikos-tourismos.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι:

  • Εργαζόμενοι και άνεργοι που το 2021 πραγματοποίησαν 50 μέρες:
    • Εργασίας στην ασφάλιση του e-ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ) ή
    • Ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή
    • Επιδότησης ανεργίας ή μακροχρόνιας ανεργίας ή
    • Συνδυασμό των παραπάνω
  • Εγγεγραμμένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ της ΔΥΠΑ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.

Επιπλέον, για να είναι κάποιος δικαιούχος δεν πρέπει να έλαβε Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού πέρσι (πρόγραμμα 2021-2022) και να μην λάβει φέτος συναφή παροχή από άλλο φορέα (π.χ. «Τουρισμός Για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού). Μόνο οι δικαιούχοι ΑμεΑ ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο ή μη μέλος ΑμεΑ στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου https://www.oaed.gr/stis-15-ioynioy-ksekinoun-oi-aitiseis-ghia-to-proghramma-koinonikou-toyrismou-tis-dypa-2022-2023.

Εάν επιθυμείτε να προβούμε σε αίτηση για λογαριασμό σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τα αιτήματά σας στο support@dsfinance.gr ή απαντώντας στο παρόν newsletter και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.