Ανθρώπινο Δυναμικό

[vc_row css=”.vc_custom_1455449316312{margin-top: 30px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Το βασικό συστατικό της επιτυχίας και ο πολυτιμότερος παράγοντας ανάπτυξης της ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ – ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο.Ε. είναι το ανθρώπινο δυναμικό της.

Η δύναμη της εταιρείας βασίζεται στην ικανότητα, την επιστημονική κατάρτιση και τον επαγγελματισμό των στελεχών της, γεγονός που συντελεί στην ανοδική πορεία της εταιρείας μας από την πρώτη ημέρα της σύστασής της. Οι άνθρωποί μας διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο μόρφωσης και κατάρτισης σε θέματα που αφορούν την οικονομία, τη λογιστική, τη φορολογία και το σύγχρονο management. Τα στελέχη αυτά πλαισιωμένα από εξωτερικούς συνεργάτες, αναγνωρισμένους επαγγελματίες και τεχνοκράτες, συμμετέχουν στη σχεδίαση αλλά και στην υλοποίηση των έργων που αναλαμβάνει η εταιρεία.

Σήμερα η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ – ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο.Ε. απασχολεί 15 άτομα μόνιμο προσωπικό. Στο ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο σπουδών των ανθρώπων της, συμπεριλαμβάνονται κάτοχοι πανεπιστημιακών τίτλων και, σε ένα μεγαλύτερο ποσοστό, κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων. Ωστόσο η εταιρεία δεν παύει να επενδύει στη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της, τα οποία επιμορφώνει είτε με ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια είτε με  μετεκπαιδεύσεις σε θέματα και τεχνολογίες αιχμής. Τα στελέχη μας, συνδυάζοντας άρτια την εμπειρία με τη διορατικότητα και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της καθημερινότητας και παρέχουν όλα τα εχέγγυα για έναν σωστό μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.

Διοίκηση, στελέχη και εργαζόμενοι μοιραζόμαστε το όραμα της Εταιρείας και έχουμε πρωταρχική μέριμνα τη διασφάλιση των βασικών αρχών της σε όλα τα επίπεδα οριζόντιας και κάθετης ανθρώπινης συνεργασίας.

Φιλοσοφία και στόχος μας η συνέπεια  και η αξιοπιστία στην εξυπηρέτηση και την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]